Flyttfirma Eskilstuna

Kontorsflytt / Företagsflytt

Flytt av en kontorsplats eller tusen? En intern ommöblering eller en kontorsflytt till ett annat land? Vi har erfarenhet av alla slags kontorsflyttar med mycket goda referenser.

Produktblad kontorsflytt

Tjänster

Förutom själva flytten kan vi hjälpa till med nedpackning och uppackning. Vi erbjuder även rådgivning och hjälp inför, under och efter flytten. Flyttstädning och inredningsexpertis kan vi också ordna, genom våra underleverantörer.

Rex AB har under åren utvecklat ett mycket effektivt flyttsystem. Allting sker i en bestämd ordning – tömning av det gamla kontoret, lastning och lossning. Det gör att allt hamnar i rätt rum på rätt våningsplan redan från början.

Ansvar

Vi följer gällande regler enligt Vägtrafiklagen. Om era inventarier är av särskilt stort värde, rekommenderar vi er att teckna en tilläggsförsäkring. Låter ni oss teckna den försäkringen får ni ett bra skydd till en låg kostnad.

Kostnad

Priset baseras på hur mycket som ska flyttas, hur lång transportsträckan är och vad ni behöver hjälp med. För offert, fyll i vårt formulär >>

Checklista inför flytten

I god tid före flytten skickar vi en checklista, så ni kan göra alla nödvändiga förberedelser. Checklistan innehåller information om vad ni bör göra med värdesaker, krukväxter, elektriska prylar, etcetera. Du kan även ladda ner en liten checklista här >>

Nyheter