Flyttfirma Eskilstuna

Flyttstädning

Genom våra mycket duktiga samarbetspartners för städtjänster kan vi erbjuda våra kunder städtjänster så som, flyttstäd, löpande städningar, av både bohag och kontor, men även företags städ utföres, och allt med fullständig nöjd kund garanti.

Vid flyttstädning kan det uppstå mycket oklarheter om vad som skall ingå eller inte. Se till att den städfirma du anlitar får se denna och att ni båda är överens om att detta ingår. Du kan självklart lägga till fler punkter efter egna önskemål.

Begär prisuppgift på flyttstädning >>

Moment som bör ingå när du anlitar en städfirma!

Detta är saker som bör ingå i ett kvadratmeter pris (som det oftast ges för dessa uppdrag) och vad vi tycker att du kan kräva.

OBS! Viktigt att tänka på som INTE ingår i kvadratmeter pris är:

Detta är saker som bör göras men inte ligger i företagets lämnade kvadratmeter pris. Fråga gärna städföretaget vad dom tar extra för att hjälpa er med detta, annars se till attdu gjort detta innan städfirman kommer.

Annat värt att tänka på är att kraftiga färgskillnader kan uppstå på väggar och golv av olika anledningar som t.ex. stark sol, nikotin, matos o.s.v. Detta är inget städfirman kan göra något åt utan det bör den som flyttar in ha i åtanke själv.

Golven brukar man kunna fixa genom att polera eller bona, men detta kostar extra, lyssna med företaget vad det skulle kosta för att få hjälp med detta.

Tilldig som har tomt, glöm inte att även städa av där också, klipp gärna gräset, rensa av skräp, kratta löven o.s.v. det första intrycket gör mycket.

Genom att ha dessa råd i bakhuvudet så undvikerdu en mängd onödiga diskussioner och extrakostnader.

Nyheter