Flyttfirma Eskilstuna

Tunghantering

Kassaskåp, maskiner, rulltrappor, hela hus … När det gäller tunghantering flyttar Rex AB allt – överallt. Medarbetarna har mycket hög kompetens och våra fordon är utrustade med marknadens senaste hjälpmedel för hantering av tyngre gods.

Tjänster

Tunghantering innebär flytt av allt som är tungt och bökigt. Under årens lopp har vi flyttat allt från kassaskåp, valvdörrar, verkstadsmaskiner och kylmaskiner till tunga industrirobotar.

Tunghanteringen ställer oerhörda krav på medarbetarna. De måste vara i god fysik, bemästra utrustningen och vara förutseende, så att de uppmärksammar eventuella brister i hanteringen innan olyckan sker. Tunghanterarna på Rex AB börjar som lärlingar i 2-3 år.

Ansvar

Vi på Rex AB har en ansvarsförsäkring som täcker skador upp till ett visst belopp under den tiden godset hanteras av oss. Är godset av väldigt stort värde, rekommenderar vi er att teckna en tilläggsförsäkring. Tecknar ni försäkringen genom oss får ni ett bra skydd till en låg kostnad.

Kostnad

Priset baseras på vad som ska flyttas och hur lång transportsträckan är. Ju tyngre projekt, desto fler medarbetare behövs. Vissa projekt kräver även hjälpmedel, exempelvis kranbilar, truckar, mobilkvarnar och helikoptrar, vilket också påverkar kostnaden. För en offert och mer information,
kontakta gärna oss på: 016-34 44 65

Att flytta är ett helt företag. Låt oss sköta det åt er!

Nyheter