Flyttfirma Eskilstuna

Bohagsflytt

Att flytta är ofta en stor omställning, särskilt om flytten går till en annan ort – eller rent av ett annat land. Vi på Rex AB kan ge er lite lugn och ro genom att erbjuda personlig service med allt från nedpackning av lösöre, via flyttning, till uppackning i det nya hemmet.

Tjänster

Förutom själva flytten kan vi hjälpa till med nedpackning av lösöre och uppackning i det nya hemmet. Via underleverantörer erbjuder vi även flyttstädning och inredningsexpertis. Oavsett vilka tjänster ni väljer, försöker vi ger er så bra och personlig service som möjligt. Tack vare vår stora vagnpark och många medarbetare är vi väldigt flexibla. Vi klarar av att flytta såväl kojor som slott, alla dagar i veckan.

Ansvar

Om godset är packat och uppackat av oss, så täcks skador upp till ett visst belopp av vår Ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Om godset är packat av er, så gäller inte den försäkringen och ni måste själva stå för eventuella skador.

Vid flytt av särskilt värdefulla inventarier eller vid självpackning, rekommenderar vi att ni tecknar en tilläggsförsäkring. Det kan ni göra antingen genom ert eget försäkringsbolag eller genom oss. Vi följer gällande regler enligt Vägtrafiklagen.

Kostnad

Priset baseras på hur mycket som ska flyttas, hur långtransportsträckan är och vilja tjänster ni vill ha hjälp med. Fyll i vårt formulär för prisuppgift >>

Checklista inför flytten

I god tid före flytten skickar vi en checklista, så ni kangöra alla nödvändiga förberedelser. Checklistan innehåller information om vad ni bör göra med värdesaker, krukväxter, elektriska prylar, etcetera. Du kan även ladda ner en liten checklista här >>

Att flytta är ett helt företag. Låt oss sköta det åt er!

Nyheter